Valpplaner

Vi som kennel har valt att ta få valpkullar, dvs hellre kvalitet på hela processen än kvantitet bara för att kunna ta många valpkullar.

Vi har på 15 år tagit 11 st valpkullar, alla valpar har hittat sitt perfekta hem från allra första början och det är det vi är lyckligast för. Att matchningen har varit perfekt.
Att få äran att få hem en liten Drömfångarvalp är ljuvligt…men först måste ni passera nålsögat för att bli utvalda valpköpare…
Skämt åsido, det är många som talar om just detta, att det är som att passera ett nålsöga för att få köpa en valp av en seriös uppfödare. Men alla frågor som vi ställer och undrar över är ju för att ni och valpen ska få den bästa chansen att passa ihop.

Planerade kullar

Här kan ni läsa om våra aktuella kullar och de kullar vi planerar framåt i tiden.

Tidigare kullar

Här kan ni finna information och läsa om våra tidigare kullar i kenneln.

Så här tycker våra valpköpare.

”Kenneln med kunskap, omtanke och engagemang! Eftersom vi planerat att bli dvärgschnauzerägare i 15 år var vi väldigt noga med val av kennel. Vi hittade K.D som vi tyckte levde upp till hur vi ville att valpar ska födas upp. Efter att blivit gk som valpköpare hämtade vi vår första prinsessa -14. Ulrika & Conny har hela tiden hållit kontakt och erbjudit kurser, träffar och föreläsningar som har varit så givande och roliga. -17 fick vi förmånen att hämta hem ännu en älskad Drömfångarvalp! Nu har vi två prinsessor som är fina familjehundar som tycker om att mysa i soffan, men också tränar nosework, viltspår, rallylydnad och älskar trixträning.”
Elisabeth & Peter
Hundägare
”Mer kunnig, seriös, hängiven och engagerad uppfödare får man leta efter. Valparnas bästa är alltid i fokus och de kan inte få en bättre start i livet. Och det slutar inte där. Som valpköpare får du fortsättningsvis allt stöd du kan önska vare sig det gäller pälsvård, foder eller annat som kan göra hundägarlivet lite enklare och bättre. Blir du ägare till en Drömfångarvalp är du utvald med omsorg och du blir delaktig i valpkullen redan från allra första början. Vår lilla Drömfångarvalp är nu drygt 3 år och har nyss fått en valpkull i Kennel Drömfångarens regi. I och med det har vi haft förmånen att även få följa dessa små liv genom sin start i livet. Underbart!”
Chichi & Christer
Hundägare
”Jag och min pappa Peter köpte vår hund Morris från Kennel Drömfångaren 2009 från deras allra första kull. Ulrika hjälpte oss med raskunskap så vi blev säkra att en dvärgschnauzer skulle passa oss. Valpköpet gick enkelt och vi har alltid känt oss trygga med att ha köpt hund från deras kennel. Vi har haft kontakt med både Ulrika och Conny sen dagen då Morris föddes och vi tycker det är speciellt roligt att dom fortsätter att hålla kontakt med deras valpköpare och hund. Vi är väldigt glada och tacksamma att vi valde just Kennel Drömfångaren och att vi idag har världens finaste hund i familjen, vår fina Morris som betyder allt för oss.”
Sofia & pappa Peter
Hundägare