Våra samarbetspartners

Vem vill vi samarbeta med?

Vi har valt 4st samarbetspartner – en för varje tass – som vi vill stötta och göra reklam för. Som vi tycker är värda att uppmärksammas lite extra!

Alla är utvalda för något unikt – ett fantastiskt hundvänligt tänk, ett ekologiskt och miljövänligt valternativ, för något gott, hälsosamt och närproducerat och för något vackert, kreativt och unikt skapande!

Förvåna er inte om deras produkter dyker upp i våra valppaket….

Anna-Karin på inkillustration.se…..
VILKEN begåvad människa!!!

När vi såg hennes alster hörde vi av oss direkt – vi frågade om hon ville samarbeta med oss – och vilken tur att hon ville det!

Genom mina fotografier på dvärgschnauzers har hon skapat underbara tryck – missa inte att beställa dom!
Vid er beställning nämn Kennel D.F.

Dessutom gör hon fantastiska bildekaler, fönsterdekor, väggdekaler mm från era egna specialbeställningar, skräddarsydda för just er!

Läs mer på: https://www.facebook.com/inkillustration

Panagenics schampo, balsam och återfuktare är inte de vanligaste på marknanden.

Men vi hittade dom – de liksom vi undrade – “varför krångla till det med sjutton olika flaskor…”

Deras tanke är – tre flaskor – schampo, balsam, återfuktningsspray.

Allt bygger på deras grundstenar – aloe vera, epsomsalt, äpplecidervinäger och citrus. Deras produkter är miljömedvetna och säkra för miljön.

Vi säljer deras produkter i begränsad upplaga.

Läs mer på: https://panagenicseurope.com/

Vi känner ibland att vi som är hundägare har svårt att hitta ett boende när man vill åka bort några dagar, som BÅDE är snyggt och trevligt, med vällagad god mat och matchande dryck. Och dessutom tycker om hundar och välkomnar dom så väl på restaurang som i sällskapsutrymme…

Men vi har hittat det bästa stället – Knistad Herrgård, strax utanför Skövde centrum. Ett fantastiskt ställe med underbara omgivningar och promenadvänliga stigar.

Om ni uppger Drömfångaren så får ni dessutom en liten goodiebag på rummet…ledtråd kan vara att läsa om godsakerna hos nästa samarbetspartner…

Läs mer på: https://www.knistad.se/

Vi på vår kennel vill alltid ge våra hundar det bästa – dessutom vill vi värna om miljön och tycker det är onödigt med att transportera godsaker runt hela världen när det bästa redan finns runt hörnet…

Hos Eric och Anneli på Hundgott hittade vi det vi letade efter!

Hundgotts godis är gjort från svensk närproducerade nötboskap, varav en stor del är ekologiskt uppfödda från Västra Götaland.

Tillverkningen sker i Mölnlycke.

Inga konserveringsmedel eller tillsatser i deras produkter.

Dessutom testas allt för salmonella och enterobacteriaceae.

Läs mer på: https://hundgott.se/