Isa

NAMN: Isa
FÖDELSEDATA: 2007/11/07
MAMMA: Myltans Yellow Mellon
PAPPA: FI V-08 INT UCH NORD UCH Myltans Zuki Yaki
FÄRG: Peppar & Salt
KÖN: Tik
PRISER: Utställd med excellent
BESKRIVNING:

Hundar vi minns.
Myltans Grand Slam

Den 7 november -07 såg Myltans Grand Slam dagens ljus och Maria på Kennel Myltan förärade mig att få köpa henne. Så den 3jan -08 hämtades hon, efter att flugit från Luleå till Stockholm tillsammans med pappaFI V-08 INT UCH NORD UCH Myltans Zuki Yaki, i extra mattes Lisas knä.

”Isa” – som hennes vardagsnamn är – är en cool tjej som tar allt med ro, nya grejer och miljöer är inget som oroar henne i första taget! En riktigt, riktigt stabil hund.
Pigg och glad och mycket mysig är hon hemma med sin matte, lika mycket som hon är framåt och nyfiken ute! Hon bor tillsammans med sin fodervärd och matte Katarina i Lidköping.

Vi hoppas på att hon kommer utvecklas till det bästa både exteriört och mentalt! 

Mentalbeskrivningen klarade hon utan att det bekymrade henne något, fina resultat även där som visade på en trygg och balanserad hund.
Den 20juni 2010 klarade Isa sitt anlagsprov i viltspår! Duktig tjej!

I september startade hon för första gången i öppen klass i viltspår och slog till med ett 1a pris direkt – nu hoppas vi på 2st till så det blir ytterligare en viltspårschampion i kenneln.

”Isa” fick sin första kull tillsammans med DKUCH Stubborns Dutch Game 2009 och det blev två toppentrevliga hanar med superbra päls. De är lika tysta som sin mamma och lika glada och coola! 
 
”Isa” fick sin andra kull tillsammans med SEUCH DKUCH Maximins Quickstep 22e juni 2012 . R/I kullen bestod av 2 hanar och 5 tikar – en av dom lilla Drömfångaren Robusta Indra stannar som fodervärdstik i kenneln. En kanonkull visade det sig bli, supermentalitet.

Efter att fått sin andra kull så är ju matte Katarina inte fodervärd längre utan nu är Isa överskriven på sin matte! Vi tackar ”Isa” för 8st finfina valpar och för allt roligt vi fått uppleva med dig under åren.

Isa fick bli nästan 13år och avled 2020.

Fakta:

  • SE69200/2007
  • (FI V-08 INT UCH NORD UCH Myltans Zuki Yaki & Myltans Yellow Mellon)
  • Mentalbeskriven
  • Godkänd anlagsprov viltspår
  • Utställd med excellent
  • Ögonlyst utan anmärkning