Dalia

NAMN: Dalia
FÖDELSEDATA: 2020/06/05
MAMMA: Drömfångaren Efterkloka Delila
PAPPA: DKUCH NOUCH Ugly Duckling To Be Or Not To Be
FÄRG: Peppar & Salt
KÖN: Tik
PRISER: MH & BPH, CERT
BESKRIVNING:

Dalia….den tiken trodde jag inte att jag skulle välja de första veckorna i valplådan. (Jag hade den andra tiken i kullen som favorit )
Men VILKEN tur att vi gjorde det!

Dalia har utvecklats till en vacker kraftfull tik som är en hund som vill vara nära sin matte ( fodervärden Linda) helst skulle hon vilja krypa under skinnet på sin matte – så gosig kan hon vara. Nya människor däremot kan kvitta. Hon älskar sin familj och de i närmaste bekantskapskretsen – resten struntar hon ofta i.

Dalia är en rolig hund att träna, följsam och lyssnar och vill förstå, matte och hon tränar hoopers och lite viltspår. Förhopningsvis ska de prova på anlagsprovet snart.

Supersträv fin päls, vackert huvud och gudomligt uttryck med sina lite högt ansatta öron. Utställd och fått med sig ett CERT och fin kritik.

Dessutom är hon mentalbeskriven inte bara en gång utan TVÅ. Eftersom hon fick ett sådant kanonresultat på MH så körde matte och Dalia även BPH med finfina resultat – BPH beskrivaren sa “henne skulle jag vilja ha en valp efter”..

Förhoppningsvis kommer hon under 2024 bidra med en kull valpar här på Kennel Drömfångaren….vi vill inte missa att få små avkommor till denna supertrevliga tik!

– PRA-B fri heriditärt