China

NAMN: China
FÖDELSEDATA: 2021/05/18
MAMMA: Sunny Wang`s Noah`s Ark
PAPPA: INTUCH JPCH TWCH Joker Land’s Spit Fire
FÄRG: Peppar & Salt
KÖN: Hane
PRISER: CNJrCH, LTCH, Mentalbeskriven, Ögonlyst UA, DNA testad fri från Comma defect, CTM, PMDS, PRA-B, MAC, Mytonia
BESKRIVNING:

China, vår underbara lille pojk, hemtagen från Kina. Vi var beredda på att han kanske inte skulle må helt bra efter att stått på en kennel i 15månader och sedan flugit hela vägen från Kina i en bur (pga av covidreglerna i Kina kunde vi inte som planerat hämta honom och ha honom i kabinen på vägen hem).

Men ut ur buren kom en glad kille som ville pussas och bli klappad! Vilket psyke!

Självklart var ALLT nytt för denna kille, aldrig sett en TV, en soffa, en skog, en leksak mm…men med ett lugn och en glad attityd har han löst sina första månader här i Sverige med bravur!

En glad, tyst kille som bor med två tam-råttor och en katt som han gillar skarpt…

På sin korta tid här har han ändå hunnit mentalbeskrivas och var väldigt orädd och skottfast. Dock tyckte han att ett träd som vajade i vinden var lika intressant som att det flög upp en overall eller rasslade en kedja i skogen så hans nyfikenhet visade inte så högt då han lika gärna upptäckte något annat i skogen . Det har vi full förståelse för..livet i Sverige är spännande så det räcker.

Trots få månader i Sverige (okt 2022) har han redan börjat viltspåra och tycker detta är jättespännande. Han går också en valpkurs, äldsta valpen i gänget liksom….men…man måste börja från början…

China är utställd i Kina och på de 6st utställningar han hann med blev han CHJrCH och blev BIR 2ggr, JrBIS1, JrBIS2 2st ggr, JrBIS3, JrBIS4 2st ggr.

Här i Sverige får han inte ställas ut pga att han redan hade hunnit bli kuperad innan vi hittade honom, så vi styrde kosan, eller rättare sagt båten, till Liatuen och på 4st utställningar blev han BIR (bäst i rasen) 3 gånger och BIM (bäst i motsatt kön) 1 gång och tog 4st CERT och blev LTCH!

China är dessutom DNA testad fri från sjukdomarna MAC, Mytonia, Comma defekt, PRA-B, PMD-S och CMT. Ögonlyst utan anmärkning.

China är oxå pappa till en kull valpar i Finland ( Cheantakes kennel), en kull i Norge (Noxeemas kennel) och förhoppningsvis blir det snart valpar i Sverige efter honom på Kennel Mac Links!