Bellis

NAMN: Bellis
FÖDELSEDATA: 2021/07/04
MAMMA: Drömfångaren Efterkloka Delila
PAPPA: DKUCH DK JrUCH HU JrUCH Ugly Duckling Sealed With A Kiss
FÄRG: Peppar & Salt
KÖN: Tik
BESKRIVNING:

Drömfångaren Jäktade Dior, ”Bellis” aka ”Hells-Bells” aka ”Walk-about-Bellis”..tja kärt barn har många namn brukar det heta och det är sant i detta fall.

En underbar hund med en självständighet som heter duga. Snäll, vänlig, glad och eget driv…tja, det är Bellis det. Hon tar livet med en klackspark, gör sina egna utflykter och kommer när det passar. Träna är kul så länge hon själv vill det.

Från mamma Dilla har hon fått en massa drag och vi kan se hennes momormors mor i hennes utseende, men självklart har hon också många likheter med pappa ”Justin”.

Vi är väldigt glada att Bellis bor i Kinne-Kleva hos våra fodervärdar Linda och Per och deras son Oskar.
Inte nog med det, där bor även vår fodervärdshund Dalia som har samma mamma som Bellis.

Dalia och Bellis pappor är också släkt, de har i sin tur samma farfar, AMCH CANCH Aristos Rhett Butler.

Vi visste ju redan att Linda och Per var underbara fodervärdar och undrade därför lite försiktigt om de kunde tänka sig att ta en hund till…Bellis…och det kunde dom! Så de köpte Bellis med bibehållen avelsrätt och vi är jätteglada för detta.

Vi tror det kommer bli viltspår och vem vet, kanske nosework, för den hundens näsa är av en bra kaliber. Matte testar sig fram genom olika kurser. Utställningar kör vi igång med 2024 tror vi.

Hösten 2023 väntade såklart mentalbeskrivnig för hela kullen, en riktigt trevlig kull mentalt och i framtiden hoppas vi få se hennes egna små valpar skutta omkring på vår kennel.

Mentalbeskriven MH

PRA-B fri heriditärt