Aska

NAMN: Aska
FÖDELSEDATA: 2021/12/15
MAMMA: Fang Yuan`s Ulrica
PAPPA: CNCH Fang Yuan`s Ultra
FÄRG: Peppar & Salt
KÖN: Tik
PRISER: – LTCH Mentalbeskriven MH & BPH
BESKRIVNING:

Om NÅGON hade talat om vilken extraordinärt superjobbig process det skulle vara att importera hundar från Kina, för inte tala om hur vansinnigt dyrt det blev..skulle vi antagligen inte gjort detta…

…men VILKEN otrolig resa det varit!! Och efter 10 månaders kommunikation, sömnlösa nätter, otroligt många samtal, mail, ifyllda blanketter, frågor till jordbruksverket, tull, transportfirmor, flygbolag, facebookgrupper…you name it..var resan äntligen över! För att äntligen börja på nytt!

På Kennel Drömfångaren!!
Tårarna svämmade över när DE, ja vi importerade inte bara en utan två hundar, äntligen kom hit och vi fick krama dom.
Gladare, tryggare hundar får man leta efter – vilken resa de gjort pga att vi inte kunde åka och hämta dom då det var covid och Kina var igenstängt för besökare.

30augusti 2022 anlände 16mån gamla CNUCH Yuan Fang’s China Dreamcatcher, “China” och 8mån gamla Yuan Fang’s Dreamgirl of Sweden!!!!

Humlan fick flytta till våra underbara fodervärdar Barbro och Bessen som redan har en hund från Kennel Drömfångaren och de bor 10min från oss.

Där har Humlan vuxit upp till en ståtlig liten tik, glad och hon hoppar precis som när hon först kom, fortfarande runt som en liten studsboll. Jämfota hopp!

Humlan är utställd med finfina meriter och är champion och har blivit BIM flera gånger. Hon är mentalbeskriven både med MH och BPH och hon tar de flesta delarna på mentalbeskrivningarna med ett förvånat lugn.

För lugn ska vi inte beskylla henne för att vara…eller jo, inomhus kryper hon gärna ihop som en liten boll i knät på oss och sover sött. Men ute finns det ju så mycket roligt att titta, nosa eller lyssna på. Och rätt som det är har Humlan bomull i öronen, “ska bara gå och kolla det här först”…..

Hon tycker mycket om att leka med sin “brorsa” Dumle eller med våra hundar när vi tar promenader tillsammans.

Förhoppningsvis kommer Humlan bli mamma under 2024. Och efter det blir det dags för en långsemester med sin matte och husse som tar husbilen till Spanien då och då.

Vi kommer alltid älska denna lilla speciella jänta och vi kommer aldrig glömma första natten då både China och Humlan låg i våra sängar och trillade med jämna mellanrum ur eftersom de aldrig hade sett, än mindre sovit i, en säng innan 🤣🥰❤️