Min drömkull var planerad - min snälla vän Sussie på kennel Mac Link`s skulle låna ut den tiken som verkligen är min favorittik i deras kennel - "Pepsi".
Hon skulle få paras med vår hane "TinTin" så jag leasade Pepsi och eftersom hon är van att vara här hemma hos oss kom hon hit för parning när det var dags och hon bodde här hemma , efter några dagars uppvaktande av TinTin så var parningen ett faktum:

SEVCH DKUCH New Eras Dreamcatcher hade parat underbara C.I.B SEUCH FIUCH LTUCH DKUCH JWW-08 Mac Link`s The Sound In Your Mind!

Efter ett tag undrade vi om Pepsi verkligen var dräktig men det kunde vi konstatera att hon var men att det troligen inte skulle bli så många valpar för magen växte inte speciellt mycket. När det var dags för valpning så föddes det endast en valp den 13 augusti 2012. Men vilken valp sen!

Hennes namn var såklart Drömfångarens Tindrande Penny för hela hon är som en liten, stor tindrande stjärna!

Alldeles ljuvlig från första dagen o eftersom hon var så efterlängtad blev hon såklart bortskämd - först genom att vara ensam valp hos mamma - hon åt såmycket att hon såg ut som en mini-flodhäst och vi trodde allvarligt att benen inte skulle räcka ned till marken den dagen hon skulle stå upp - snacka om att ha gräddfil till spenarna...

Sen hade hon ju inga lekkamrater så vi har en himla tur som har vår älskade lilla Lava här hemma - hon kommer ju inte få några egna valpar - men vilken lektant hon är!!
Hon och Penny lekte hela dagarna i ända och Lava var så försiktig med henne i början - Lava som aldrig kan behärska sig i andra situationer!

Vid 5 veckor fick hon börja gå runt i huset tillsammans med pappa TinTin oxå - TinTin som inte är så förtjust i att ha valparna för nära sig tyckte av någon anledning att Penny var ok - så länge hon inte försökte åka rutschkana över honom när han låg och sov...

Penny fick ju oxå redan som 4 veckor börja åka med på alla skogspromenader när de vuxna behövde gå längre - vi kunde ju inte lämna henne ensam hemma så lösningen blev en sjal knuten på magen där vi stoppade i henne och hon låg där och sov under promenaderna och fick självklart otrolig social träning på detta sätt.
Specialiteten var oxå när vi åkte bil ut till skog el dyl ocj jag åkte själv - då kröp hon fortare än kvickt upp och lade sig bakom nacken på mig och låg sedan där och hade utkik över allt som hände.

En MYCKET speciell hund som sagt - därför är vi mer än glada över att ha hittat en underbart hem till henne hos våra fodervärdar fam Lena Åslund - där bodde det redan två dvärgschnauzer hanar och några katter. Penny stortrivs på landet utanför Skara och bättre hem kunde hon inte fått - för hur underbar hon än är så är hon en krävande hund! Och vem hade inte blivit det med den mamman och pappan...;-)

Penny gillar att spåra och träna lydnad - matte kommer på kurs efter kurs så snart är de väl fulllärda... Förhoppningsvis kommer Penny ut i spårskogarna på tävling och även ut i ringarna under hösten 2014.

Hon MH testades hösten 2013 med riktigt fina resultat där vi såg modet hos henne - 1a på skott och hon tyckte på det stora hela att MH var en riktigt skoj promenad!

Vi ser med förvantan på vad som kommer hända vidare i livet för denna unga dam!

"Penny"
"Penny"
Drömfångaren Tindrande Penny

"Penny"

Status: 
Fodervärdstik
T/P kullen
DKUCH SEUCH LTUCH FIUCH C.I.B JWW-08 Mac Link The Sound In Your Mind
Kön: 
Tik
Färg: 
P/S
Höjd: 
35.0cm
Ägare: 
Kennel Drömfångaren
MH/Skott: 
Känd mental status - 1a på skott
Meriter: 
GK anlagsprov viltspår
BIM SKK Backamo 2015
Cert
Egna kullar: