.Vår Drömfångaren Tappre David - ensamvalpen som döptes till "Ejnar" - fornnordiskt namn som betyder "han som kämpar/strider ensam"...

Kan en valp ha ett mer passande namn när man föds som ensamvalp!

Dramatiskt föddes han oxå - eftersom mamma Doris bara hade en valp i magen hade hon krystvärkar men ingen valp kom ut - så efter några timmar inser vi att vi kommer få åka till veterinären - ut i bilen - Doris får springa i trapporna o gå lite kort utanför för att se om det triggar igång det - in i bilen - Åsa som var med på förlossningen av deras hund kör - jag sitter i baksätet med Doris - efter några kilometer säger jag "du kan nog stanna nu....det föds en valp nu....in på en busshållplats och där föddes lilla Ejnar - välkommen till livet!
 

Vi är så glada att vi kan behålla honom i kenneln tillsammans med hans goa fodervärdar Åsa och Marie som oxå har hans mamma Doris (SEVCH Drömfångaren Timida Isadora). Ni kan tänka er vilken fantastisk uppväxt Ejnar haft tillsammans med sin mamma och katten Thyra - full rulle med mycket lek men oxå tydliga regler;-)
 

Ejnars morfar är vå SEVCH DKUCH New Era`s Dreamcatcher - dvs vår stamhane i kenneln som oxå vårt kennelnamn är taget av - så det är så roligt för oss att ha två så fina generationer efter honom i kenneln.
 

Timmys pappa är supersnygge C.I.B NORDUCH DK-V 10 SE-V 11 NO-V 13 Motown`s Walk The Line - en glad energisk trevlig pappa som vi med facit i hand ser passade Doris perfekt - Ejnar är både lik sin mor och far och ibland tom sin morfar;-).

Till sättet är han väldigt energisk, livlig, påhittig, har koll på allt, samarbetsvillig och har en riktigt bra nos där de redan är på g med anlagsprov...månde det bli tredje generationen viltspårschampion i dessa linjer....;-)

Ejnar blev SVENSK VILTSPÅRSCHAMPION 2018.


Utställd två gånger med CK båda gångerna så vi hoppas på framgångar i både spårskogen och i utställningsringarna - vi vill ha både arbetande och snygga hundar!!

"Ejnar"
"Ejnar"
Drömfångaren Tappre David

"Ejnar"

T/D kullen
CIB NORDUCH DK V-10 SE V-11 NO V-13 Motown`s Walk The Line
Kön: 
Hane
Färg: 
P/S
Höjd: 
34.0cm
Föddes: 
29/5 - 2015
Ägare: 
Kennel Drömfångaren & Åsa/Marie
Hälsa: 
Ögon UA 2017 MAC testad fri
Meriter: 
SEVCH
Egna kullar: