Bonus, som hon kallas till vardags, kom till kenneln efter att Yvonne på Kennel New Era ville låna vår fina veteranhane SEVCH DKUCH TinTin och para, lika fina, C.I.B NORDUCH DKUCH New Era`s Katalonia "Hedda"!

5 st valpar blev det i den kullen och redan från dag 1 när Yvonne skickade första valpbilderna på kullen så sa jag - "Herr Grön är jag kär i..." (honom kan ni läsa mer om på hans egen sida) och efter ytterligare någon dag så hade jag fastnat för Fröken Orange!

När jag första gången var uppe och besökte kullen i Stockholm var de 5,5v. Fröken Orange hade ett vackert huvud och var större än sina systrar - det var något speciellt med henne. Vid 7,5v ålder var jag uppe och valptestade kullen - Fröken Orange var helt klart den som var roligast i hella kullen - helt självständig och tyckte mest jag var ett onödigt moment som kom in i det spännande rummet - sådana hundar smälter jag för. Men det var ändå inte helt självklart att det skulle bli hon som skulle stanna i våra kennlar - hon hade en syster som var väldigt fin oxå - men efter mycket diskussioner om för och nackdelar och vad parningen gjordes för osv, så enades vi om att vi båda trodde på Fröken Orange.

Och jag och Yvonne enades om att behålla henne och Herr Grön i våra kennlar!

Fröken Orange som sedemera blev New Era´s West Wirginia bor nu i Stockholm hos fodervärd Cecilia Wåckner med familj.

Vi ser framemot att se henne utvecklas till en rolig, härlig och snygg liten tjej! 

"Bonus"
"Bonus"
New Era's West Wirginia

"Bonus"

U: 
C.I.B NORDUCH New Eras Katalonia
E: 
SEVCH DKUCH New Era`s Dreamcatcher
Kön: 
Tik
Föddes: 
26/2 - 2016
Ägare: 
Kennel Drömfångaren & Kennel New Era