J/F - kullen

J/F - kullen

Augusti 2020
J/F - kullen

Nu planerar vi vår R/F-kull till slutet av sommaren 2020.

"Fliza", Drömfångaren Mera Doralina, som är från en oerhört efterlängtad kull efter SEVCH Drömfångaren Timida Isadora, "Doris" och MULTI CH WW-15 Little Star de Trufas Negras. Vår M/D-kull 2018.
Nu ska förhoppningsvis Fliza själv få bli mamma.

Fliza är så mycket dvärgschnauzer som man kan bli, en otroligt sträv, bra päls, stabil och lagom social. Hon har verkligen en av och på knapp, alert och med på allt när det gäller och soft och avslappnad när inget annat behövs.
Finns gott mod i henne och hon har en fantastisk näsa. Viltspårar som en ängel i skogen, orädd och framåt, klarade anlagsklassen med bravur och tränar nosework o har precis klarat av doftprovet med eukalyptus.

Utställd med fina resultat och blev på bara 7st officiella utställningar 8e bästa p/s tik i Dvärgschnauzerringens utställningsresultat 2020.

Hon vann Kennel Drömfångarens Vandringspris i feb 2020 och fortsätter med sin matte Renèe att gå mer kurser och tävla i olika sporter - vi är så stolta över henne.

Fliza kommer paras med en supersnygg ung herre. Uglu Duckling Sealed With A Kiss. "Justin". Otroligt snygg med fin färg och päls. Lekfull och fullt med fart i. Han är en riktig kelig hund och snäll och trevlig mot alla.
Utställd med fina resultat och titlar och hans pappa är far till många championavkommor som även Justin fortsätter att upprätthålla.

Fliza bor hemma hos sin ägare Renèe Östrand på Kennel Cegalis.